Vama vibreaza in ritm de salsa 4-10 august 2014

salsaDe astazi s-a dat startul la o saptamana de salsa si ritmuri latino in Vama in cadrul Vama Veche Salsa Week.

Ajuns la a 10-a editie festivalul este pus in scena de Asocitatia Romana de Dans impreuna cu Wilmark Dance Academy si reprezinta cel mai mare spectacol latino din Romania.

De astazi, 4 august si pana duminica, 10 august, Vama vibreaza in ritmuri latino alaturi de campionii Romaniei, dar si de dansatori internationali de mare valoare.

In cadrul festivalului vei avea ocazia sa iei lectii de dans, sa participi la show-uri demonstrative sustinute de dansatori renumiti  si sa iei parte la concursul Romanian Latin Dance Cup editia a 4-a in cadrul caruia se va desemna cea mai buna pereche de dansatori de salsa din tara, care ne vor reprezenta in SUA la Campionatul Mondial de Sala ce va avea loc in toamna la Miami.

Fiecare zi a festivalului este unica prin workshop-urile tinute pe terme de dans diverse precum: reggaeton, salsa, bachata, balet, zouk, kizomba si Tango argentinian.

Seara se continua cu petreceri tematice precum: Romantic Night, White Party, Rock Party si 10th Years Anniversary Party ce vor fi ingredientele unui festival latino autentic.

Wilmark, fostul membru al juriului „Dansez pentru Tine” este  gazda evenimentului alaturi  de prezentatori de talie internationala precum Luis Vazquez si Albert Torres.

Atmosfera incendiara va fi intretinuta de cei mai buni DJs latino din Romania (Djs: Raz, Romy, DJ Deea, Dobcho, Marius, Guaguanco,  Kid’O, Liviux, De La Luz, Michael si invitatii speciali din Columbia – DJ TAVO  si din Dubai – Dj Udia)

Evenimentul are loc in incinta complexului D’Or din Vama Veche.

Gasesti mai multe detalii aici  si aici .

Ne vedem in Vama ghidati de „the real latin flavour”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>