Scuba diving Vama Veche – vino sa visezi sub apa

1369299595409Esti o persoana activa, iubitoare de adrenalina si de aventura? In Vama Veche ai posibilitatea sa incerci ceva special: scuba diving-ul.

Sa incepem cu inceputul…

Scuba diving-ul este o activitate recreationala de pe urma careia ramai cu amintiri de neuitat.

Numele de “SCUBA” vine de la “Self Contained Underwater Breathing Apparatus” (Aparat Autonom de Respirat Sub Apa). Scufundarile se fac purtand in spate o butelie cu aer comprimat din care aerul ajunge in gura printr-un tubulet numit detentor. Scuba diving-ul se refera la scufundari sportive sau recreationale care se pot practica deobicei oriunde exista apa.

Dar gata cu detaliile “tehnice”, sa trecem la scufundari.

In Vama Veche, Aquaventure Diving Center de pe plaja „Corsarul”, este locul unde cei interesati pot face scufundari de placere. Poti opta pentru o singura sedinta de scufundari sau pentru un curs de o saptamana la finalul caruia primesti un atestat N.A.U.I. SCUBA diver care te certifica pentru scufundari de pana la 18 metri pentru tot restul vietii. Cei care vor sa dobandeasca un atestat N.A.U.I. pot opta pentru a face cursul pe durata a 7 zile cu cate o scufundare zilnic sau in doua weekend-uri.

Vama Veche se afla printre cele mai bune locuri pentru scuba diving din Romania deoarece dispune de un relief subacvatic variat. De asemenea, trebuie sa stii ca apa Marii Negre nu se compara cu cea a Marii Egee sau Mediterane, fiind mai transparenta sau mai putin transparenta in functie de vreme.

Calutul de mare este vedeta Marii Negre cu care te vei intalni cu siguranta in apele din Vama Veche.

Pentru mai multe detalii despre oferte si cursuri poti apela la receptia Hostelului BazArt din Vama Veche pentru ca iti pot da ei toate informatiile necesare si iti pot face si rezervarile. Cere detalii pe email rezervari@vamavecheholidays.ro sau la telefon 0722 889 087.

De retinut in plus este ca trebuie sa te incadrezi intre 15 si 55 de ani pentru a putea practica scuba diving in Vama.

Acum, nu mai ramane decat sa vii „sa visezi sub apa”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>