Iron City Vama Veche – we who are not as others

ic

Vama Veche te intampina vara aceasta cu un nou club, un nou concept ce se diferentiaza de altele in primul rand prin calitate si cand zic calitate ma refer la muzica de calitate, bauturi de calitate si nu in ultimul rand la oameni de calitate asa cum ne-a obisnuit Vama.

Dupa 7 ani frumosi petrecuti in Bucuresti cu muzica live si prieteni in Centrul Vechi, Iron City a venit si la mare sa ne incante noptile de Vama cu muzica buna live, cu folk, nume mai noi sau mai vechi ale muzicii folk si evenimente pe toate gusturile vamaiote.

Luna iulie incepe in forta, Iron City ti-a pregatit 2 evenimente in weekend, 4 si 5 iulie pe care nu ai cum sa le ratezi: vineri, 4 iulie, incepand cu ora 21.30 ai stand up comedy cu Bobi Dumitras (Fara Zahar), iar sambata, 5 iulie incepand cu ora 21.30, concert Fara Zahar.

Dar de ce sa nu aflii mai multe chiar de la Andreea Gramescu, PR-ul clubului Iron City.
Ai mai jos un mini interviu pregatit special ca tu sa aflii ce inseamna Iron City si cu ce evenimente si noutati te intampina:

Vama Veche Holidays: Buna Andreea! Multumesc pentru faptul ca m-ai lasat sa iti rapesc putin timp acum la inceput de iulie cand stiu ca totul ia amploare mai ales la mare, in Vama Veche.

Andreea: Buna, intr-adevar clubul Iron City este foarte aglomerat in aceasta perioada.

VVH: Pentru cei care nu va cunosc inca, spune-mi te rog cateva cuvinte despre Iron City Vama Veche: cui se adreseaza, ce se intampla aici toata vara, ce asteptari sa aiba cei veniti in Vama de la voi?

Andreea: Pentru cei ce nu ne cunosc, mai ales fiind primul nostru an in Vama Veche, motto-ul nostru “WE WHO ARE NOT AS OTHERS” spune cate ceva despre noi si anume :

  •  nu vom copia pe nimeni
  •  nu vom fi comerciali din punct de vedere muzical
  •  nu vom avea preturi atipice de litoral
  •  in bar vor fi doar bauturi originale (nu bauturi de contrabanda, nu indoite cu apa)

VVH: Am vazut ca Iron City Vama Veche a inceput sezonul de vara in forta, chiar zilele acestea aveti cateva spectacole (ma refer la cele de pe 4-5 iulie). Spune-mi, te rog, ce planuri aveti pentru vara aceasta? Aveti deja concertele si evenimentele stabilite pentru intreg sezonul?

Andreea: Intr-adevar pe 4.07.2014 avem stand up comedy cu Bobi Dumitras component al trupei Fara Zahar si pe 5.07.2014 concert Trupa Fara Zahar.
Dupa cum am zis noi nu suntem ca ceilalti, evenimentele noastre vor fi anuntate de la o saptamana la alta, ceea ce va pot spune este ca vor fi nume mari pe scena Iron City Vama Veche, pentru cei interesati la fiecare inceput de saptamana vor fi transmise informatiile atat catre voi cat si pe pagina noastra de Facebook.

VVH: Iron City exista si in Bucuresti. Spune-mi te rog, pe perioada verii cat sunteti in Vama Veche, ce se intampla cu clubul din Bucuresti?

Andreea: Iron City din Bucuresti implineste in toamna 7 ani, ramane deschis cu evenimentele cu care ne-am obisnuit clientii din Bucuresti.
Ca si program avem in fiecare marti Jam Session, in fiecare zi de miercuri concerteaza Folk Frate, joia trupe de rock, duminica seara karaoke.

VVH: Suna foarte bine tot ceea ce imi povestesti si stiu ca va fi o vara fierbinte. Spune-mi te rog daca vrei sa mai adaugi ceva legat de planurile din aceasta vara de la mare.

Andreea: Nu mai am nimic de adaugat, consider ca am fost destul de explicita in ceea ce priveste Clubul si evenimetele ce se vor derula pe parcursul verii.

VH: Andreea, iti multumesc pentru interviul acordat si..ne vedem in Vama Veche!

Andreea: Iti multumesc si eu!

Ne vedem in Iron City la un pahar de vorba si muzica buna!

P.S.: Andreea ne-a mai trimis  si o poza cu ea ca sa o cunoastesti si cateva poze din Iron City Vama Veche, le poti vedea mai jos:

Andreea Gramescu

Andreea Gramescu

Iron City

10362932_657242591025621_4261171691501180874_n

10488189_10202383335610089_4540182008257728107_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>