Hostel BazArt se gandeste la toate

10255208_786415081376694_1720438415794865178_nExcursii pe doua roti in Bulgaria sau in imprejurimile romanesti ale Vamii, excursii de o zi in Varna si Balcic plus alte servicii sunt doar cateva dintre posibilitatile cu care gazdele de la Hostel BazArt ti le ofera pentru ca tu sa ai parte de cea mai frumoasa vacanta la Vama Veche.

Asa cum iti spuneam in articolul acesta poti sa dedici o zi din concediul tau in Vama, pentru o excursie cu bicicleta pe coasta Marii Negre in Bulgaria unde vei descoperi niste minunatii de plaje salbatice.

Cei de la BazArt Hostel intampina si ei conceptul de slow travel si sanatate prin sport punandu-ti la dispozitie cateva biciclete care te asteapta in curtea hostelului.

rent a bike 2

Pretul pentru inchirierea unei biciclete o zi este de 30 de lei.

Desigur, alte optiuni pentru excursia de o zi ar fi o vizita la statiunile de pe litoralul nostrum cum ar fi Venus si Saturn.

Daca te gandesti la o mini-excursie pe doua roti poti sa optezi pentru a vizita Vama si vecina ei, 2 Mai sau o sesiune de cumparaturi la Duty Free-ul din vama cu Bulgaria si sa alegi sa inchiriezi o bicicleta pentru 2 ore cu 10 lei.

Sau poate o excursie ceva mai lunga, sa zicem in jur de 5 ore, spre portul turistic din Mangalia sau Rezervatia Naturala Padurea Limanu. Pentru 5 ore poti inchiria bicicleta pentru 20 de lei.

Din Vama, de la Hostel BazArt iti poti planifica chiar o calatorie spre Balcic sau chiar spre Varna, pentru ca gazdele de la hostel iti pun la dispozitie bilete la microbuzul Constanta-Varna care trece si prin Balcic.

Spuneam la inceput ca mai sunt si alte servicii, asa ca trebuie sa ti le prezint:

  • daca vii in Vama pentru mai multe zile trebuie sa stii ca la BazArt ai posibilitatea de a-ti spala hainele, avand la dispozitie masina de spalat. Un spalat este 10 lei, iar uscatul rufelor este 5 lei
  • daca ai nevoie sa foto-copiezi ceva, sa scanezi sau sa trimiti prin fax sau e-mail anumite documente sau informatii lucrul acesta este de asemenea posibil la BazArt
  • in plus daca in vacanta vrei sa te deconectezi si nu-ti iei laptop-ul cu tine, sau pur si simplu poate l-ai uitat acasa, cei de la BazArt iti pun la dispozitie laptop de inchiriat pentru 5 lei/30 de minute.

Se pare ca gazdele de la BazArt s-au gandit la tot pentru a-ti face sederea la ei cat mai placuta si relaxanta.

Pentru mai multe detalii ii poti contacta chiar pe ei:

Telefon: +40 722 889 087

E-mail: rezervari@vamavecheholidays.ro.

Fa-ti si tu bagajul si hai in Vama si, de ce nu, si la o tura de bicicleta – vedem noi pe unde !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>