Despre Vama Veche

silvia-surdeanu-fiori-si-libertate-14081Vama Veche – un loc in care ne intoarcem mereu.

Fie ca esti tanar si “ai plecat la Vama Veche ca sa iti gasesti pereche”, fie ca Vama iti este o veche confidenta la care te reintorci de teama sa nu-ti pierzi amintirile, Vama Veche se potriveste oricaruia dintre noi.

Daca simti nevoia de eliberare, intelegere, nou, prietenie, plaja, nisip, foc, dragoste, nepasare, cantec, simplitate, lumina, orizont, daca ti-e dor de mirosul intepator de aer sarat, de alintul razelor de soare, de voie buna, Vama este locul unde vei avea cu siguranta parte de toate astea din plin!

Vama nu se pierde, se transforma mereu, traieste si vibreaza odata cu oamenii care o viziteaza, pastrandu-si mereu farmecul boem si spiritul tanar.

Are o personalitate proprie, mereu tanara, mereu proaspata, diferita de orice alta destinatie din peisajul autohton, doar aici ai senzatia de libertate totala. Vama este o stare de spirit care trebuie traita ca sa fie inteleasa.

Vama te asteapta sa traiesti pe pielea ta lucruri pe care nu le concepeai inainte si pe care nu le vei trai nicaieri in alta parte, caci Vama despre asta este – libertate.

  Tu cand ai fost ultima data in Vama?

Credit foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>