Club Expirat, deloc “expirat”

tumblr 6Siii…am ajuns in Vama Veche, intr-o vineri de august, seara. Aveam cazare la Bazart Hostel ne-am dus repede, am lasat bagajele in camera, si, hai la explorat.

Dupa o tura de statiune de inspectat cum mai stau lucrurile prin Vama, ce mai e nou, ce s-a mai inchis, ce terasa fitoasa a mai aparut pe plaja, am aterizat in Expirat, club simbol al Vamii de care probabil ati auzit.  Ei bine, nu degeaba este considerat un simbol, clubul reuseste sa conserve tot ce inseamna Vama Veche, simplitate data de elemente precum nisipul, stuful, barul la care atractia principala sunt, bineinteles, berea si limonada rece, dar si de bunul gust, caracterul boem al Vamii, muzica buna, intr-un cuvant super atmosfera la Expirat.

Well, clubul nu este deloc “expirat”, de cand am intrat am fost loviti de voie buna si oameni frumosi. Este destul de maricel incat sa incapa o gasca mare- mare de prieteni ai “marii”, puteam sa alegem dintre a sta la bar, la masute sau pe niste pufuri colorate foarte funny. Noi am ales la inceput pufurile, de unde am admirat cerul plin de stele savurand fiecare cate o bautura rece si stand la povesti.

Mai tarziu in noapte petrecerea si voia buna s-au intetit asa ca am parasit pufurile in favoarea dansului in picioarele goale pe nisip, unde, sub lumina unei luni de vis am trait o experienta care nu poate fi explicata, trebuie mai degraba incercata.
Am dansat pana aproape de rasaritul soarelui (notiunea timpului era irelevanta atunci) inconjurati de prieteni, muzica si voie buna, atmosfera super cum nu am mai avut parte de ceva timp.

Ne-am intors a doua zi pentru o portie bine meritata de soare, de care am avut parte pe baldachinele clubului amplaste pe plaja langa mare, unde ne-am tolanit mult si bine si de unde nu am mai fi vrut sa ne ridicam sa plecam decat pentru o scurta tura de balaceala in mare.

Expirat si atmosfera de acolo, de la malul marii, reusesc parca sa opreasca timpul in loc captand totul intr-un val de distractie.
Weekend-ul acela de august va ramane mereu in mintea mea prin forta pe care a avut-o sa ne reincarce bateriile pentru mult timp.

Acum, ca o noua vara a venit pe la noi, ne vom reintoarce si noi garantat in Vama, locul nostru de suflet, pentru cateva weekend-uri cu distractie si voie buna in cantitati nelimitate.

Daca veniti prin Vama, nu trebuie sa ratati clubul Expirat pe care il gasiti undeva mai la sud, pe plaja, colt cu marea. Poate ne vedem pe-acolo!

Doina Veronica Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>