Alandala la Sandalanadala in Vama

10460324_686550001417888_8574351359504682964_nCu totii stim ca Vama este despre intelegere, nou, prietenie, plaja, nisip, foc, dragoste, nepasare, cantec, simplitate, lumina, orizont, miros intepator de aer sarat, alint de raze de soare, voie buna, iar la Sandalandala toate acestea se pastreaza din plin!

Nu stii inca ce este Sandalandala?Inaugurat chiar de 1 mai anul acesta, Sandalandala este un camping in Vama Veche, dar nu unul oarecare.

Imediat ce treci de poarta cu porti mari tip hambar parca intri intr-o alta lume, totul este inconjurat de gazon de un verde impecabil care-ti aminteste de o zi de vara din Apuseni.

Si asta nu e tot, aici te asteapta o terasa cu un design aparte: canapelute din paleti cu perne moi si pufose asezate sub o bolta de mesteceni, toate amplasate deasupra portilor de unde poti vedea marea in voie.

Campingul mai dispune de inca o terasa cu o capacitate de peste 100 de personae unde se afla mese cu scaune, dar si canapele. Aici te intampina muzica buna si rafturile cu carti care iti stau la dispozitie.

Seara toata lumea este invitata sa vizioneze un film in aer liber sau la un concert de muzica buna.

In cei 4000 de mp ai camping-ului pot incapea maxim 400 de corturi. Camparea se poate face cu cortul personal in schimbul a 20 de lei taxa de campare plus 5-10 lei taxa de cort in functie de marimea cortului sau prin inchirierea unor corturi de la ei.

Spatiul comun are 23 de dusuri si tot atatea toalete. Usile celor 23 de dusuri contureaza claviatura unui pian, iar chiuvetele din alama sunt mestesugite de mainile pricepute ale unor mesteri rommi. In aceasta zona te asteapta mesaje mai funny sau mai inspirationale si colaje din reclame de demult pe peretii despartitori.

In plus, camping-ul dispune de 30 de prize si internet wireless gratuit. Preturile sunt mai mult decat rezonabile, iar mancarea este delicioasa.

Totul este amenajat cu gust de catre designeri tineri romani care si-au pus in gand sa creeze un loc verde unde sa ne bine dispunem cu totii.

Gazdele te intampina chiar si cu un pian, cu rol de decor bineinteles, dar care sigur iti va colora pozele de vacanta! Tot ei, iti garanteaza ca nu vei regreta sederea la ei.

Cam asta ar fi de spus in mare, pentru detalii si mai multe poze ii gasesti pe Facebook Sandalandala.

Alandala sau nu, hai si tu la Sandalandala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>